tirsdag 26. oktober 2010

Pingu, Pingu


I mars i år kom jeg over denne helskjønne pingvinulldressen fra Dalegarn, og var ikke sen med å handle inn oppskriftheftet og garn. Denne MÅTTE min søte lille få til kommende høsten og barnehagestart. Jeg satte friskt i gang. Med tykt garn og tykke pinner skulle dette i utgangspunktet ikke ta så fryktelig lang tid. 
Men.... Det er alltid et men... Det viste seg at det hvite ullgarnet Freestyle var en populær farge. Ikke bare var de utsolgt på de to lokale garnbutikkene som forhandler dette, Dalegarn var faktisk fri for det på lager.
Så da var det bare å smøre seg med tålmodighet å vente, og vente og vente... Etter noe som virket som en liten evighet fikk jeg endelig garnet og strikket dressen ferdig. Så var det bare monteringen som gjensto. Da viste det seg at jeg hadde klart å strikke det en fremstykket lengre enn det andre. Jeg fikk lurt det til på et vis, uten at det så alt for ille ut, men det ble et tiltak å få satt inn glidelås. Dessuten var jo høsten enda langt unna.

Vell, sommermånedene har fløyet  avgårde, og plutselig var gutten begynt i barnehage og høsten nesten blitt til vinter... Endelig er dress og lue ferdig. Ikke helt perfekt, men nesten :)Monsterfabrikken
Elin

9 kommentarer:

 1. Hihi, han er jo bare helt fantastisk søt!!!

  SvarSlett
 2. At det går an - SÅ nydelig!! Utrolig kul dress og lue! Kan jo brukes som kostyme i bursdag også den?

  SvarSlett
 3. Finaste gullguttn! Bra hain ha lært se å gå på pingvin-vis :D Søtaste pingvin i værdn!!!

  SvarSlett
 4. Den dressen der er så fin. Jeg har så lyst at Tilde skal få maken. På jobben min er det en som har slik dress, og man blir jo bare så ekstra søt i den, samtidig som man blir god og varm.

  Så flink du er, og så fin W er.

  SvarSlett
 5. Den var jo bare helt utrolig kul!
  Så flink du er!

  SvarSlett
 6. Fantastisk søt!! Gleder meg til å følge bloggen videre!

  SvarSlett
 7. Så utrolig søt :D Kjempefin og kjempemorsom. For meg ser den perfekt ut :)

  SvarSlett
 8. Oooh, der har vi jo halloweenkostyme til lillebror neste år! Bare å begynne å strikke :D

  SvarSlett