onsdag 23. mars 2011

Varme favoritter

Helt siden min bror fikk et par hjemmestrikkede tovede tøfler i julegave for 5 år, siden har disse vært en favoritt i hele familien. Han skrøt dem opp i skyene, vi andre ville også ha, oppskriften ble skaffet og par etter par har blitt strikket. Venner og bekjente har fått i gave, og har vært fornøyde også dem, store og små!
De er deilige å smette på seg tidlig på morgenen når man står opp i et kjølig hus, og de varmer godt om kveldene når man kryper opp i sofakroken og slapper av etter en lang dag. Noen bruker de som hyttetøfler og andre har til og med et ekstra par stående på jobben.


Her i huset har de faktisk blitt så hyppig brukt at tøflene har blitt utslitt! Svære hull vokste seg frem under sålen. Prøvde først å bøte hullene, men det ble ikke spesielt behagelig å gå på, så da var det bare å lete frem oppskrift og pinner atter en gang. 3 par ble det når jeg først satte i gang. Ett par til meg, ett til kjæresten og ett til min bror som hadde bursdag i januar. Bedre sent enn aldri, er det ikke det man sier. Håper gaven varmer sånn på tampen av vinteren.


Garn: Arctic fra Trysilgarn
Pinne: Rundpinne 5,5 mm
Garnmengde: Dame - 200 gr,  Herre 250 gr


Monsterfabrikken
Elin


1 kommentar:

  1. Har du lyst til å dele oppskriften? Hilsen en som fryser på føttene..

    SvarSlett